Leef Stationslocaties, kathedralen van de nieuwe tijd Blij in de Bijlmer Kust op de kaart Zuidelijke IJ-oever Amsterdam Werkgroep 2000 Servicenet Nationale Landschappen Le rouge et le noir Dagblad De Tijd Tango Milonguero Stichting Hoogbouw Industriegebouw De huid Rutten Communicatieadvies Don Giovanni The city and region success carrier Wolkenkrabbers in NY ECORYS NL Ernest Groosman NAW  Vrom Ministery Deuk in een pakje boter John Lautner Ignatiuscollege Katernen 2000 Vakblad BOUW  Waar is dingetje? Hoeksche Waard Architectuurnota 1990 Particulier opdrachtgeversschap en beeldregie ABN Amro hoofdkantoor Wonen in naoorlogse wijken Bouwcentrum Reis naar het einde van de nacht Brandpunt Logistieke Westas Nieuwbouw Tweede Kamer VNU BPA Tete Rusconi Graag of niet Arvo Pärt Verlangen naar romantische architectuur Ben Kroon Samen aan de slag met bedrijventerreinen Brabant Pers Olympisch Kwartier Durf

De Rutten Collectie
Met regelmaat biedt Jan Rutten vanaf nu de bezoekers van deze website tegen een vriendenprijs een print aan in oplage van maximaal 50 stuks (op = op) van de bekende fotograaf Theo Baart. U kunt per mail aan info@janrutten.com uw bestelling doorgeven. Geef svp het nummer van de foto aan evenals uw naam en adres.  Na overmaking van het bedrag wordt de foto u binnen een week toegestuurd. Na overmaking van € 175-, incl. 21% BTW en porto-kosten, (binnen in Nederland en België) op rekeningnummer 462408639 t.n.v. JanRutten.com bv ontvangt u binnen een week de print op A3+ formaat (48,3 x 32,9 cm). De print is vergezeld van een ondertekende verklaring van de collectiebeheerder en de maker ter verificatie van het editienummer en participatie in de collectie.


Rutten Collectie: foto Theo Baart € 175
Werklust
Theo Baart werkt aan een vervolg op zijn boek Bouwlust uit 1999 waarin hij de verstedelijking van het gebied rondom Hoofddorp documenteerde. In Werklust dat eind 2015 verschijnt, staat de Westas, de ‘linkerlong’ van de Metroolpoolregio, centraal. Het dynamische gebied waar logistiek en infrastructuur, zoals de nieuwe A5, het landschap bepalen.


    
Carmen Amaya (1913-1963)
Lucine Zakaryan
Puur
Tango Milonguero